Henkilökunta

Francis Chiu

Olen 42-vuotias Kauhavalainen liikunta-alan ammattilainen. Salilla toimin Personal trainerina, eli minulta saa sekä saliohjelmat että ruokavaliot. Lisäksi valmennan salilla nyrkkeilyä, jota olen harrastanut jo 26-vuoden ajan. Toimin myös asiakaspalvelussa ja opastan kaikessa mahdollisessa.

Olga Antufeva

Olen harrastanut monipuolisesti liikuntaa jo 15 vuoden ajan. Osaamisalueisiini kuuluu jooga ja venyttely, toimin ruotsissa 3 vuoden ajan molemmissa lajeissa valmentajana. Luonteeltani olen lämminhenkinen, hymyilevä ja energinen. Salilta minut löytää asiakaspalvelusta ja keväällä aloitan myös joogan ohjaamisen salilla. Treenaan tällä hetkellä Bikini Fitness kisoihin, joten minua näkee salilla päivittäin. Autan mielelläni kaikissa liikkeisiin tai laitteisiin koskevissa kysymyksissä!

Kimmo Jokela

Olen 34-vuotias yrittäjä Kauhavalta. Ilmailu sekä urheilu ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Tällä hetkellä toimin taitolentäjänä näytöksissä ja tapahtumissa. Tämä taas on saanut minut tutkimaan ihmisen fysiologista suorituskykyä, sekä lihaksiston toimintaa, koska G-voimia vastaan pumppaaminen tarvii hyvää fyysistä kuntoa. Varsinkin kehonpainoliikkeet ovat hyviä vahvistamaan syviä lihaksia. Autan ja opastan ilolla asiakkaita, missä ikinä apua tarvitsettekaan. Kysymään saa tulla aina, autan jos voin jos en heti voi, niin selvitän. Olipa kyse sitten lentämisestä, kehonpainoliikkeistä, laiteopastuksesta tai vaikka kahvin keitosta, niin tervetuloa juttusille!

Jonna Penttilä

Olen 36-vuotias energinen, huumorintajuinen, lämminhenkinen ja aina iloinen nainen Nurmosta. Ohjaan Xtreme Fitness Clubilla useita eri ryhmäliikuntatunteja , mm. Booty&Abs, vauhdikas BodyMix, naisille ja miehille soveltuva Fat Burning Circuit sekä HotBody jossa haetaan jokaiselle naiselle kesäksi sitä tiimalasivartaloa. Helmikuussa kouluttaudun ohjaamaan toiminnallisia tunteja ja huhtikuussa saadaan valikoimaan myös Fighter training, jota onkin kovasti toivottu! Kouluttautuminen Personal traineriksi alkaa huhtikuussa, joten kesällä pääsen ottamaan salilla ohjaukseen harjoitusasiakkaita. Häärään myös asiakaspalvelussa ja päivitän eri some kanavia.

Dlovan Hankaniemi

Olen 25-vuotias positiivinen ja energinen opiskelija Kauhavalta. Kuntosali on kuulunut vahvasti elämääni jo 10 vuoden ajan, lisäksi harrastan aktiivisesti jalkapalloa ja nyrkkeilyä. Xtreme Fitness Clubilta minut löytää asiakaspalvelusta ja salin puolella saa tulla kysymään apua ja neuvoa, oli sitten kysymys laitteista tai liikkeistä.

Selina Ritala

Olen kohta 32-vuotias. Asun perheeni kanssa Alahärmässä ja ammatiltani olen bioanalyytikko, mutta tällä hetkellä olen äitiyslomalla. Xtreme Fitness Clubilla  ohjaan fat burning circuittia ja mammatreenejä. Aloitin ohjaamisen keväällä 2016 ja sitä ennen olen harrastanut erilaisia ryhmäliikuntatunteja yli 10 vuotta. Rakastan liikkumista ja saan hyvän fiiliksen myös muiden liikuttamisesta. Ohjaajana haluan olla motivoiva ja innostava sekä kehittyä kokoajan lisää. Muita harrastuksiani ovat kuntosali ja lenkkeily.